reedekolmteist

Peach upside down cake

Vaja läheb: või; suhkur; munad; moos/puuviljapüree; jahu; küpsetuspulber.
You will need: butter, sugar; eggs; jam; flour; baking powder.
Image
Sega kokku toasoe või ja suhkur. Lisa munad ükshaaval, vahusta. Lisa moos või puuviljapüree, sega. Lisa jahu ja küpsetuspulber, sega.
Mix soft butter with sugar. Add eggs one by one, beat up. Add jam or fruit puree, mix. Add flour and baking powder, mix.

Image
Tainas peaks välja nägema võrdlemisi kreemjas ja pehme.

Image
Koogi katteks sega toasoe või ja pruun suhkur. Või ja suhkrumassiga määrida koogivormi põhi ja servad.
For the topping mix soft butter and brown sugar. Apply this mix to the cake tray bottom and sides.

Image
Lõigu virsikud viiludeks.
Cut peaches into slices.

IMGP2689
Lao viilud suhkru ja võiga määritud koogivormile.
Lay the peach slices onto the cake tray.

IMGP2693
Ringselt ladudes jääb kook pealt ilusam.
If you put the peaches circularly, the outcome is nicer.

IMGP2696
Vala tainas virskikutele peale.
Pour the mixture onto the peaces.

IMGP2697
Küpseta veerenniga ahjus 40 minutit, 160 kraadi juures.
Bake in the oven with water tin for 40 minutes at 160 degrees.

IMGP2704
Pööra kook tagurpidi, serveeri.
Turn the cake upside down, serve.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: