reedekolmteist

Pita liha paprika, värske sibula ja küüslauguga

Vaja läheb: pita liha (sealiha ribad, maitseainega), ramiro paprikat (magus piklik paprika), rohelist sibulat, küüslauku, oliiviõli.
You will need: pita meat, ramiro pepper, spring onion, gralic, olive oil.

Haki kõik komponendid ja sega need oliiviõlisse.
Chop all the ingredients and stir them into the olive oil.

Sega liha värske kraami sisse ja tõsta õhukindlas anumas külmikusse seisma mõneks tunniks. Tugevama maitse jaoks hoia liha marinaadis üle öö.
Add meat into the mix, put into the fridge for a few hours in an airtight container. For stronger taste leave it in the fridge over night.

Kuna pita liha on juba maitsestatud, siis muud lisada pole vaja. Vürtsisema liha jaoks lisa värsket hakitud tšillit või cayenne pipart.
Because pita meat is pre-seasoned, no seasoning is needed. For a spicier meat, add freshly chopped chilly or cayenne pepper.

 

Kuna liha on olnud oliiviõliga marinaadis, siis pannile õli lisama ei pea.
Because the meat is mixed with olive oil, no oil is needed for frying the meat.

Prae kuni liha on kenasti läbi küpsenud.
Fry until meat is evenly cooked.

Serveeri soojalt tortilla või pita tasku vahel, või niisama koos couscous’iga.
Serve in between a tortilla or pita pocket, or just with couscous.

Bon appétit!

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “Pita liha paprika, värske sibula ja küüslauguga

  1. Oh, väga hea, et see postitus tuli. Nüüd ei kao retsept ära. Ma pole praegu mingit õiget liha veel ostnud. Aga plaanin ükspäev ära teha. Tänks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: